loader image

Maximilian Leiding här

Enmannabyrån som genom god design och kreativt tänkande hjälper dig att skapa en gynnsam relation till dina kunder.

Under de senaste åren har jag specialiserat mig på att hjälpa små och nystartade företag att etablera och utöka sin närvaro på webben. För att lyckas kräver en sådan närvaro mer än bara en webbplats. Logotyp, grafisk profil, foto och text är alla viktiga verktyg för att ditt budskap ska nå fram till dina kunder.
Alla dessa verktyg finns idag i min virtuella verktygslåda, så – Låt mig vara din helhetslösning, så slipper du dessutom jargong och höga, ovissa kostnader. Tveka inte att höra av dig, en inledande diskussion är aldrig fel!

Referenser

”Med en ny webbplats som framtida nav i vårt företags kommunikation fick Maximilian i uppdrag att utveckla en ny design och innehållsstrategi för att engagera, konvertera och inspirera våra kunder. Maximilian lyckades väl ta fram ett koncept utifrån vår övergripande strategi och med kundresan i fokus. Förutom ett utmärkt utfört arbete är det väldigt trevligt att arbeta tillsammans med Maximilian. Han är driven, positiv och arbetar mot uppsatta mål med en perfekt kombination av kreativitet och struktur.” 

Malin Unger, Marketing manager – ELECTA

”Under två säsongers tid producerade Maximilian allt marknadsföringsmaterial till West Bar och Strand Beach Club på Kos. Han skapade nya logotyper och hemsidor till båda verksamheterna med utmärkt resultat men även posters och skyltar. Med sin framåtanda inom digital kommunikation hjälpte han att göra varumärket mer modernt och anpassat efter vår målgrupp.”

Martin Fehland, Manager – West bar & Strand Beach Club

Kunder

Enmannabyrån som genom god design och kreativt tänkande hjälper dig skapa en gynnsam relation till dina kunder.

Sociala medier

Facebook
LinkedIn
Instagram